top of page
The worker on giant tree.jpg

Trädvård

Vi är din pålitliga partner för att skapa en friskare och vackrare utomhusmiljö.

Vi erbjuder allt från trädbeskärning, trädfällning och rotfräsning. 

arborist

Våra tjänster

Vi tillhandahåller ett omfattande utbud av tjänster för träd, skräddarsydda för att uppfylla dina unika behov. Oavsett om du önskar förbättra dina träds utseende, stärka deras hälsa eller behöver fälla och avlägsna ett besvärligt träd, så ser vi till att din trädgård framstår i sitt bästa ljus efter vårt arbete.

Som privatperson kan du dra nytta av RUT-avdraget för samtliga av våra tjänster, vilket ger dig 50% rabatt på våra konkurrenskraftiga priser. Läs gärna vidare nedan för mer information om de tjänster vi erbjuder. Om du har frågor eller önskar boka en tjänst, tveka inte att nå ut till vårt engagerade team.

Trädfällning på traditionellt sätt

Vi föredrar ofta att fälla träd direkt från marken, då detta ofta är den mest effektiva metoden. Detta sätt att arbeta möjliggör en snabbare process, vilket i sin tur resulterar i förmånligare priser för dig som kund, jämfört med mer arbetsintensiva metoder. Trots att det kan låta enkelt att fälla ett träd på detta vis, bör man inte försöka sig på det utan relevant erfarenhet och behörighet. Otaliga olyckor har skett på grund av felaktiga fällningstekniker, med skador på både egendom och i tragiska fall, människor. Detta understryker vikten av att alltid anlita en kvalificerad och försäkrad expert. Notera att du som privatperson kan utnyttja RUT-avdraget när du anlitar oss, vilket innebär en besparing på 50% av arbetskostnaden.

The Lumberjack working in a forest. Harvest of timber. Firewood as a renewable energy sour

Specialiserad Trädfällning

I situationer där direkt trädfällning från marken inte är möjlig, tillämpar vi en teknik kallad specialiserad trädfällning. Den går ut på att arboristen klättrar i trädet och fäller det i sektioner som sedan försiktigt sänks ned. Denna metod används ofta när träd befinner sig nära hus, andra byggnader, vägar eller ledningar där traditionell fällning skulle vara riskfylld. För oss står säkerheten i centrum: vi planerar noggrant, upprätthåller högsta fokus och använder den senaste säkra utrustningen. Våra arborister är välutbildade för denna specialiserade tjänst och är omfattande försäkrade, vilket garanterar din trygghet som kund.

Beskärningstjänster

Vårt team av arborister står redo att assistera dig med beskärning, oavsett om det gäller små eller stora träd, häckar eller buskar. Regelbunden beskärning är nyckeln till en välskött trädgård och säkerställer att dina växter växer på bästa möjliga sätt. Om du som privatperson väljer oss för beskärningstjänster kan du dra nytta av RUT-avdraget, vilket ger dig en besparing på 50% av arbetskostnaden.

Tall tree cutting service. Worker in a safety helmet standing on a crane platform against

Tveka inte att kontakta oss angående trädfällning i Växjö. Vi besvarar gärna alla dina frågor och erbjuder även kostnadsfria hembesök för att ge prisuppskattningar eller råd om den optimala lösningen för dina träd.

bottom of page