top of page
Beautiful English style garden with hedges, & symmetrical type design, with a large open g

TRÄDGÅRDSTJÄNSTER

Välkommen till Trädtopparna.se, din partner för att förvandla din trädgård till en frodig och välhållen oas. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att vårda och utveckla trädgårdar, innergårdar, tomter, parker och grönområden. Med fokus på praktisk trädgårdsskötsel och anläggningsarbeten, kan vi även agera som projektrådgivare vid behov.

ERFARENHET OCH KOMPETENS

Vi på Trädtopparna.se har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom trädgårdsarbete. Våra trädgårdsexperter har tillgång till den senaste utrustningen för att säkerställa bästa möjliga resultat. Som privatperson kan du dra nytta av RUT-avdraget för samtliga av våra tjänster, vilket ger dig 50% rabatt på våra konkurrenskraftiga priser. Läs gärna vidare nedan för mer information om de tjänster vi erbjuder.

Home and garden concept. Hedge trimmer in action. Shrub trimming work. Shrub pruning. Gard

VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder ett brett utbud av trädgårdsskötsel, inklusive:

  • Buskröjning

  • Buskklippning

  • Markberedning

  • Anläggningsarbete

  • Trädfällning och mycket mer.

TRÄDGÅRDSSKÖTSEL FÖR ALLA

Våra tjänster sträcker sig från anläggningsarbete till beskärning, grönyteskötsel, markarbete, snöröjning och trädfällning. Vi betjänar kunder runt om i Småland och välkomnar både privatpersoner, företag, kommunala bolag och bostadsrättsföreningar. Hos oss kan du välja mellan enstaka besök eller löpande och återkommande arbete, helt anpassat efter dina behov och önskemål.

An active lawn mower cutting the tall, lush grass with yellow dandelions in a residential

Behöver du en offert?
Kontakta oss

För att säkerställa att vår offert är korrekt och rättvis för de specifika trädgårdstjänsterna erbjuder vi kostnadsfria kundbesök. Det ger oss möjlighet att utvärdera vilka åtgärder som krävs innan vi ger en exakt prisuppgift. Har du andra frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Farmartjänst Värend när som helst.

bottom of page