top of page
Trädtopparna

Expertutbildning - Trädvård - Trädgårdstjänster

Vi är ett engagerat och professionellt team som erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta dina behov när det gäller träd och skog. Med vår bas i centrala Småland har vi specialiserat oss på motorsågs- röjsågsutbildningar, trädfällning, sektionsfällning och beskärning.

Vår passion för träd och skogsvård samt vårt engagemang för att leverera högkvalitativa tjänster är det som driver oss framåt.

Hos Trädtopparna fokuserar vi på att höja säkerheten och professionaliteten inom skogsarbete. Oavsett om du redan arbetar med motorsågar och röjsågar inom yrket eller planerar att göra det, så är våra utbildningar och certifikat designade för att göra din arbetsmiljö tryggare och mer effektiv, samtidigt som de följer AFS 2012:1-standarden.

Varför välja Trädtopparna?

 

  • Experter inom skogsarbete: Vårt team består av erfarna skogsproffs som delar sin kunskap och expertis med dig.

  • Motorsågs- och Röjsågskörkort: Trädtopparna har haft en central roll i att etablera motorsågs- och röjsågskörkortet, vilket har höjt säkerhetsnivån inom hela skogsbranschen. Det bästa är att våra certifikat är giltiga och erkända över hela Sverige.

  • Säkerhet Framför Allt: Vi sätter säkerheten i första rummet. Våra utbildningar är utformade för att minimera risker och skapa en trygg arbetsmiljö.

  • Anpassade Utbildningar: Vi skräddarsyr våra kurser efter dina specifika behov och mål, vilket hjälper dig att växa och utvecklas som en skicklig skogsarbetare.

  • Förbättrad Effektivitet: Genom att utbilda dig hos oss blir du mer kompetent och effektiv på arbetsplatsen, vilket ökar produktiviteten och leder till bättre resultat.

 

Välj Trädtopparna som din partner för att göra skogsarbetet säkrare och mer framgångsrikt. Kontakta oss idag för att komma igång på vägen mot en tryggare och mer professionell skogsbranschkarriär.

 

Vi är stolta över att vara din partner för säkerhet i skogen, och våra tjänster och certifikat är tillgängliga över hela landet för din bekvämlighet och säkerhet.

Chopped Tree Trunk
bottom of page