top of page
Forest

Våra Anpassade Företagsutbildningar i Motorsåg och Röjsåg

Välkommen till Tradtopparna, din partner för skogs- och trädrelaterade utbildningar, kurser och certifieringar. Vi är specialiserade på att erbjuda skräddarsydda utbildningar för företag inom motorsåg och röjsåg. Vårt mål är att hjälpa ditt företag att utveckla de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna som krävs för effektivt arbete inom skogsindustrin.

Utbildning på Plats - Din Skog, Din Tid

Vi förstår att varje företag och skogsmiljö är unik. Därför anpassar vi våra kurser efter era specifika behov och mål och erbjuder utbildning antingen på er plats eller i vår egen skog och mark.
Våra kurser på kundens plats innebär att vi kommer till er om ni har tillgång till egen skog eller lämplig mark för trädfällning och skogsröjning. Vi skräddarsyr utbildningen efter era unika krav, vilket garanterar att den blir relevant och praktisk för er verksamhet.

Motorsågsutbildning A+B, B, C, E och Röjsåg RA+RB

Oavsett om ditt företag behöver motorsågsutbildning för A upp till E, eller om ni är intresserade av att förvärva kunskap inom Röjsåg RA+RB, är våra erfarna instruktörer här för att hjälpa er. Vi erbjuder en omfattande utbildning som täcker både motorsågar och röjsågar, vilket gör er rustade för ett brett spektrum av arbetsuppgifter inom skogsbranschen.

Självstudier - Teoretisk Del:

Kursdeltagarna kommer att genomföra den teoretiska delen av kursen genom vår utbildningsportal. Det innebär att deltagarna har möjlighet att studera teorin hemma i sin egen takt istället för att behöva ta ledigt från jobbet för att delta i en klassrumsbaserad utbildning. På så sätt kan de anpassa studietiden efter sitt schema och potentiellt spara pengar genom att undvika ledighetskostnader eller reskostnader till en utbildningsplats.

Motorsågsutbildning A+B, B, C och E

Vår motorsågsutbildning omfattar allt från grundläggande tekniker till avancerad trädfällning och skogsbruk. Oavsett om ni behöver behörighet för A, B, A+B, C och E-körkort, så är vår utbildning utformad för att ge er de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna för att arbeta säkert och effektivt med motorsågar. Vi prioriterar säkerhet och kvalitet i varje moment av utbildningen.

Röjsågskörkort RA+RB

För de som är intresserade av att utöka sina kunskaper till röjsågning, erbjuder vi även utbildning inom Röjsåg RA och RB. Våra instruktörer kommer att guida er genom de specifika teknikerna som krävs för effektiv skogsröjning. Oavsett om ni arbetar inom skogsbruk, landskapsvård eller andra branscher, kommer vår röjsågsutbildning att rusta er med de kompetenser ni behöver.

För mer info se Utbildningar

Kontakta oss idag för att diskutera era specifika utbildningsbehov, och låt Tradtopparna vara er partner för att bygga de färdigheter som krävs för framgång inom skogsindustrin.

bottom of page